Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Totes les notícies Sanitat i salut Èxit en la segona jornada d'equinoteràpia per a persones amb discapacitat
Èxit en la segona jornada d'equinoteràpia per a persones amb discapacitat
Sanitat i salut
dilluns, 1 d'octubre de 2018 11:00

La Roca del Vallès s'ha sumat per segon any consecutiu a la iniciativa.

 

El passat dimecres 26 de setembre l’Ajuntament de la Roca del Vallès -amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona- va portar a terme la segona jornada d’equinoteràpia per a persones amb discapacitat.

L’activitat va consistir en portar a diferents membres de la Fundació Vallès Oriental -quatre d'ells, de la Roca del Vallès- a fer equinoteràpia per a persones amb discapacitat al terme municipal de Santa Perpètua de la Mogoda, concretament a l'Hípica Can Taió.

L'arrencada va consistir en una primera presa de contacte entre els participants i els cavalls i ponis; i posteriorment els participants van pujar individualment als cavalls per a fer un passeig per diferents espais. I en finalitzar la jornada es va celebrar un dinar per a tots els assistents.

L'equinoteràpia és una teràpia física i mental complementaria, l'element del qual és el cavall. Aquest animal es fa servir para ajudar a persones amb  discapacitats a millorar la seva  qualitat de vida. Com activitat engloba quatre àrees disciplinàries diferents: medicina, psicologia, pedagogia i esport.