Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Cultura Santa Agnès de Malanyanes s’engalana per a la Festa Major
Santa Agnès de Malanyanes s’engalana per a la Festa Major

Del 24 al 26 d’agost, la #FMSantaAgnès18 brindarà als veïns i veïnes un ampli i variat programa d’activitats lúdiques i culturals per a tots els públics per commemorar la festivitat. Descarrega’t el programa de Festa Major.

Amb la Festa Major de la Torreta encara ben viva al record, aquest mes d’agost Santa Agnès de Malanyanes agafa el relleu festiu al municipi amb l’organització de l’esperada #FMSantaAgnès18. Del 24 al 26 d’agost, la Comissió de Festes i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament oferiran als veïns i veïnes una vintena de propostes per commemorar aquesta celebració.

El Centre Cívic de Santa Agnès de Malanyanes, l’Horta de la Rectoria, el Casal de Joves, el carrer Cirerers, la piscina municipal, l’Era del Molí, la parròquia de Santa Agnès i la plaça de l’Església  tornaran a ser els eixos neuràlgics d’una festivitat que, un any més, comptarà amb el suport inestimable del teixit associatiu de la vila. El programa complet d’activitats el podeu descarregar a través del següent enllaç.

L’Ajuntament felicita a totes les persones i entitats implicades per l’impuls d’una nova programació de Festa Major de primer nivell i convida als veïns i veïnes a gaudir-ne plenament i a compartir la festivitat a les xarxes socials amb l’etiqueta #FMSantaAgnès18.

Descarrega't el programa de Festa Major.