Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Cultura Presenta la teva candidatura al 10è Concurs fotogràfic del Parc de la Serralada Litoral
Presenta la teva candidatura al 10è Concurs fotogràfic del Parc de la Serralada Litoral

Les fotografies candidates es poden presentar fins al 15 d’octubre acompanyades del formulari d’inscripció a través del correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .

L’Ajuntament de la Roca del Vallès convida els veïns i veïnes a participar al llarg dels propers mesos de la desena edició del Concurs fotogràfic del Parc de la Serralada Litoral. El certamen està dividit en dues categories: una per al públic en general i una altra per a nens i nenes fins a 12 anys; i el tema de la convocatòria d’enguany és ‘Un color del parc’.

Així, les fotografies candidates han de ser realitzades dins l'àmbit del parc. En total es poden presentar fins un màxim de quatre fotografies per autor, que hauran de ser inèdites, fins les 23:55 hores del 15 d'octubre de 2018 a través del correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la . Totes les imatges, a més, s’han d’acompanyar d’un formulari de participació.

Tota la informació i les bases del certamen es poden consultar a través del següent enllaç.