Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Cultura El Triangle de les Masies i el Monestir del Bosc, protagonistes de la nova proposta cultural de La Vall d’Ariülf
El Triangle de les Masies i el Monestir del Bosc, protagonistes de la nova proposta cultural de La Vall d’Ariülf

L’associació organitza dissabte 7 de juliol una ruta guiada nocturna.

L’Ajuntament de la Roca del Vallès convida els veïns i veïnes a participar el proper dissabte 7 de juliol d’una nova sortida guiada pel municipi impulsada per La Vall d’Ariülf amb l’objectiu de difondre el patrimoni cultural i històric de la vila.

Sota el títol ‘El Triangle de les Masies i el Monestir del Bosc’, l’associació ofereix una ruta guiada nocturna per descobrir l’olor del bosc, la màgia d’una nit d’estiu, sons i rastres, ombres de roques monumentals, estranyes parets de pedra i un camí bosc endins cap al monestir.

L’activitat està dirigida a tots els públics i tindrà lloc a partir de les 20 h. El punt de trobada serà el carrer Santiago Russinyol (camí de sorra) i el preu de la ruta és de 5€ (gratuït per als menors de vuit anys). A més, es recomana als participants anar equipats amb lots i lectors de codi QR al mòbil. Per a més informació podeu consultar el web lavalldariulf.wordpress.com.