Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Serveis / Equipaments

Equipaments (22) Serveis (17)

L'Actualitat

al teu correu
Envia'ns el teu correu-e per a estar informat de totes les notícies i activitats de la Roca
Notícies Portada La Torreta es vesteix de Festa Major!
La Torreta es vesteix de Festa Major!

Del 12 al 15 de juliol, gaudirem de diferents activitats lúdiques, culturals i esportives per commemorar la festivitat. Comparteix la Festa Major a les xarxes socials amb l’etiqueta #FMLaTorreta18. Consulta el programa d'activitats a través del següent enllaç.

Dijous 12 de juliol, La Torreta donarà el tret de sortida al cicle de festes majors del municipi amb la seva Festa Major d’aquest 2018. Per endavant, quatre intensos dies de festivitat i retrobament per commemorar aquesta celebració tan especial.

L’Ajuntament de la Roca del Vallès, amb la col·laboració i el suport del teixit associatiu, ha dissenyat enguany un programa complet i variat amb propostes esportives, lúdiques i culturals per a tots els públics que tindran lloc a Can Tàpies, la plaça Valldoriolf, la Devesa de la Font del Cargol i les instal·lacions esportives, així com també en diferents carrers del barri que acolliran les cercaviles i els recorreguts dels correfocs. Així, el programa complet d’activitats el podeu consultar a través del següent enllaç.

L’Ajuntament felicita a totes les persones i entitats implicades per l’impuls d’una nova programació de Festa Major de primer nivell i convida als veïns i veïnes a gaudir-ne plenament i a compartir la festivitat a les xarxes socials amb l’etiqueta #FMLaTorreta18.