Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Promoció econòmica Coneix els programes de formació i ocupació del Consell Comarcal
Coneix els programes de formació i ocupació del Consell Comarcal

L’ens supramunicipal duu a terme diferents cursos adreçats a joves, persones en recerca activa de feina i persones amb discapacitat i/o malaltia mental amb l’objectiu d’afavorir la seva inclusió i inserció laboral i potenciar el seus coneixements i habilitats.

L’Ajuntament de la Roca del Vallès, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica, té fixada com una de les seves prioritats fomentar les polítiques actives d’ocupació i les mesures de promoció econòmica, així com, de forma més específica, afavorir la inclusió i la inserció laboral dels joves, les persones aturades i les persones amb discapacitat i/o malaltia mental i promocionar la competitivitat del teixit empresarial local.

Aquesta línia d’acció s’està duent a terme al municipi des del Servei Local d’Ocupació i es complementa amb l’ampli programa de formacions impulsat arreu del territori pel Consell Comarcal del Vallès Oriental i dirigit als veïns i veïnes i empreses de la Roca del Vallès.

Així, entre els programes desenvolupats per l’ens supramunicipal destaquen el curs ‘Fem Ocupació per a Joves’, el programa ‘Talents en potència’ i el curs ‘OIL 2018-2020’.