Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Educació Vine a conèixer l’oferta lúdica i educativa del Casal d’Estiu 2018
Vine a conèixer l’oferta lúdica i educativa del Casal d’Estiu 2018

L’Ajuntament organitzarà dilluns 7 de maig tres reunions informatives a la Roca del Vallès, la Torreta i Santa Agnés amb l’objectiu de presentar a les famílies el programa d’enguany, que un cop més posa l’accent en la pràctica d’un lleure saludable, didàctic i col·lectiu.

Com és habitual en aquestes dates, l’Ajuntament de la Roca ja treballa en l’organització del Casal Municipal d’Estiu, que un any més arriba farcit d’un bon grapat de propostes esportives, lúdiques i educatives per a joves de diverses edats. Un any més, la voluntat del consistori és posar a l’abast dels infants i del col·lectiu jove del poble una manera de passar l’estiu divertida, refrescant, saludable i, sobretot,  educadora.

A fi de donar a conèixer a les famílies les principals novetats de l’edició d’enguany del casal, el consistori convida els veïns i veïnes a participar aquest mes de maig en alguna de les reunions informatives prèvies que se celebraran al municipi per presentar el programa, les dates i tota la informació relativa a inscripcions del Casal d’Estiu 2018. En total, es duran a terme tres sessions, totes elles durant el dilluns 7 de maig. La primera tindrà lloc a les 17 h a l’escola Pilar Mestres; la segona, a partir de les 18:15 h a l’escola la Torreta; i la darrera, a les 19:30 h a l’escola Santa Agnès.

Tarifació educativa: descomptes fins al 25%, 50%, 75% i 98%

El Casal d'Estiu Municipal és un dels serveis que gaudeix d'una reducció de preus. En aquest sentit, tots aquells veïns i veïnes que tinguin una situació socioeconòmica que ho acrediti (segones les condicions establertes), podran accedir a descomptes en la tarifa adreçant-se a l'Ajuntament per tal de presentar la sol·licitud amb la documentació necessària. Tan bon punt s'hagi realitzat la valoració, s'informarà als beneficiaris.

Des de l'Ajuntament es desitja als nens i nenes i joves de la Roca del Vallès un bon estiu i es dóna les gràcies a les famílies que any rere any aposten pel casal d’estiu de la vila com a opció preferida de lleure estiuenc.

Cartell de la reunió informativa a la Roca del Vallès.
Cartell de la reunió informativa a la Torreta.
Cartell de la reunió informativa a Santa Agnès.
Informació sobre el Casal d’Estiu 2018.