Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Igualtat Teatre Fòrum sobre violència de gènere en la parella
Teatre Fòrum sobre violència de gènere en la parella
 

Espectacle "ÉS DE CONYA?" de la companyia Nus teatre es podrà veure al Centre Cultural la Roca el proper dimecres 22 de novembre a les 18 hores, amb motiu del Dia Internacional per a l'eradicació de la violència envers les dones

 

L’espectacle “ÉS DE CONYA?” de la companyia Nus teatre es podrà veure al Centre Cultural la Roca el  proper dimecres 22 de novembre. Aquest és un dels actes que es farà a la Roca amb motiu del Dia Internacional per a l’eradicació de la violència envers les dones el dia 25 de novembre.

Un viatge per la socialització de gènere, l'amor romàntic i les violències subtils en la parella. Una història sobre les petites coses, que gairebé passen desapercebudes, que no ens agraden, i que sense saber com, es fan massa per a aturar-les... O no! Al final, el públic podrà aturar el temps, i anar enrere per a  transformar el final. 

És de conya? és un espectacle de Teatre-Fòrum. En un primer moment es presenta una obra de teatre, en què tres personatges viuen diferents situacions de la seva vida quotidiana, travessades per estereotips de gènere, mites de l’amor romàntic i violències en la parella. En un segon moment es passa el protagonisme a les persones del públic, que passen a ser espectactrius. Participaran de manera activa en el debat i tindran l’oportunitat de pujar a l’escenari, substituint un actor o actriu, per a provar noves idees o estratègies, possibles solucions als problemes que té el personatge que encarnen. La resta de personatges reaccionaran davant les propostes de l’espectactriu. Així, es converteix en un assaig col·lectiu per a l’acció real, una forma de transformar la realitat des de la possibilitat de provar.

Els Grup de Recerca sobre Estudis Socials de Gènere, el Poder i la Subjectivitat de la Universitat Autònoma de Barcelona ha col·laborat en l’elaboració dels continguts d’aquest Teatre Fòrum.

I també, el mateix dissabte 25 de novembre a les 12 h a la plaça Can Torrents es farà la lectura del manifest institucional, coincidint amb els actes de la Festa Major de Sant Sadurní.


 
Fitxa tècnica
  • Durada: 1 hora i 30 minuts
  • Edat: recomanada a partir de 13 anys
  •  
Fitxa artística
  • Repartiment: Anna Nin/Laura Vila, Anna Tamayo/Blanca G. Lladó, Marc Homs/Albert Requena
  • Dramatúrgia i direcció: Cristina Cordero
  • Dinamització: Andrea Calsamiglia i Magalí Permanyer
  • Vestuari: Cinta Moreno

    Més informació de l'espectacle AQUÍ o en aquest VÍDEO