Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Esports Campions roquerols!
Campions roquerols!
 

Gran paper de l'entitat roquerol ARHS a Laredo en el XIX Campionat d'Espanya d'aquest cap de setmana

Aquest passat cap de setmana, diversos equips de l’entitat roquerola ARHS ha viatjat a Laredo (Cantabria) per participar en el XIX Campionat d’Espanya d’handbol platja, fent un grandíssim paper i tornant a casa amb dos campionats d’Espanya i un sub campionat: l’or a la categoria infantil femení i en categoria cadet masculí, i la plata en categoria infantil masculí. 
 
La resta d'equips també han assolit molt bons resultats: el cadet femení va caure a quarts, i el cadet masculí B va fer un gran paper. El juvenil masculí no va poder passar de vuitens després d'un gran partit contra Barbate. El juvenil femení, es va quedar fora del quadre final, després de quedar quatre equips empatats a punts i el gol average les va deixar fora. En quant a la categoria sènior masculí i sènior femení van realitzar un molt bon campionat i per un shout-out es van quedar fora de competició. 
 
Des de l’Ajuntament de la Roca volem felicitar a tots els equips d’ARHS pel gran paper que han fet en aquest torneig, i en especial als campions i campiones que han portar els dos Campionats d’Espanya i el sub campionat d’Espanya a la Roca.