Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Cultura Concert d'Unió Coral Centre i Energia
Concert d'Unió Coral Centre i Energia
 

Encara no tens plans per aquest diumenge 2 de juliol? Aquí us deixem una proposta molt interssant: el concert de la Unió Coral Centre i Energia, que se celebrarà  a les 20h a l’Església de Sant Sadurní

 

El concert està titulat “Òpera vs Musicals” i promet ser un concert trencador i amb molta marxa. 

L’entitat roquerola, la Unió Coral Centre i Energia presenta el concert d’estiu OPERA VS MUSICALS el proper diumenge 2 de juliol a les 20 h a l’Església de Sant Sadurní de la Roca.

Aquest concert tanca el cicle de concerts presentats per l’entitat el primer semestre de l’any. Enguany la Coral ha actuat en diverses ocasions a Barcelona, passant per la cripta de la Sagrada Família i per l’Orfeó Gracienc i també a l’Església de Santa Agnès de Malanyanes. En aquesta ocasió, el concert se celebrarà a l’Església de Sant Sadurní de la Roca del Vallès.

Recordeu que enguany la Coral Unió Centre i Energia celebra el 70è aniversari de la unió de les dues corals centenàries que tenim al municipi, la coral Unió i la coral Energia. Fruit d’aquesta fusió entre les dues corals, avui dia coneixem l’entitat com a Coral Unió Centre i Energia.

Aquí us podeu trobar el programa.

 

Us hi esperem!