Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Cultura Biblioteca de la Roca
Biblioteca de la Roca
 

14è aniversari de la biblioteca de la Roca i celebració de la Diada de Sant Jordi. No t'ho perdis!

 

Biblio.laroca celebra al llarg de tot aquest mes d'abril dues dates molt especials per la Biblioteca, per una banda el 20 d’abril és el 14è aniversari del servei i per l’altra la festivitat de Sant Jordi.
 
"14 anys de Vivències" és un aparador cultural que es composa per una maqueta de la biblioteca on diferents personatges representen els diferents interessos dels usuaris de biblio.laroca. Aquest interessos conviuen en un espai de socialització cultural, de relació i convivència com és la biblioteca. 
 
Són 14 anys de servei, de proximitat, de vivències de cada usuari.
  
A les activitats ja realitzades les setmanes passades, com el “Taller de  construcció d'un llibre gegant de Sant Jordi” o l’espectacle familiar “l’Agenda de Sant Jordi” s’afegiran les següents activitats:
 
-         Divendres 21 d’abril a les 18.30 h: Lliurament de premis del 14è Concurs de Punts de llibre al que s’han presentat 1.300 punts de llibre...serà tota una festa de premis i agraïments per la participació tant elevada.
 
-         Diumenge 23 d’abril matí: paradeta de la biblioteca a la Fira de St Jordi a la Placeta a on gaudirem de la lectura del conte gegant realitzat, entre d’altres activitats (consulteu programa específic de Sant Jordi”.
 
-         Dilluns 24 a les 20 h: Trobada Viu la Lectura amb l’obra “El guardián invisible” de Dolores Redondo.
 
-         Dimecres 26 a les 12.30 h: Xerrada amb l’autor Esteve Plantada dirigida als alumnes de l’institut la Roca.
 
     Esteu convidats!!!