Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Cultura Fira d'entitats 2017
Fira d'entitats 2017
 

Trobada informativa al voltant de la Fira d’Entitats 2017, el proper 18 d’abril a les 20 h a la Sala de Plens de l’Ajuntament

 

Convocatòria trobada informativa Fira d’Entitats 2017. El proper dimarts 18 d’abril a les 20 h a la Sala de Plena de l’Ajuntament
La Roca del Vallès compta amb un munt d’entitats i associacions: culturals, juvenils, esportives, veïnals, educatives, polítiques, salut, socials, etc. Les quals porten una tasca que  esdevé un component essencial d’identitat però també de cohesió social al nostre municipi. 
 
Per aquest motiu, el Consistori vol recuperar la FIRA D’ENTITATS, que tindrà lloc el  dissabte 10 de juny, amb la voluntat de fer d’aquesta activitat un espai per a la convivència entre tot el teixit associatiu, i sobre tot, fer visible la tasca que durant l’any venen realitzant les entitats i associacions. 
 
Per tal de poder organitzar la Fira es convoca a totes les entitats del municipi de la Roca del Vallès a una trobada informativa el proper 18 d’abril a les 20h a la Sala de Plens de l’Ajuntament.   
 
Animeu-vos, us hi esperem!