Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Medi Ambient Nou horari deixalleria
Nou horari deixalleria

Nou horari de la deixalleria a partir del 4 d'abril. El Servei permet millorar la recollida selectiva de residus, facilitant-ne el seu correcte tractament.


Les deixalleries de la comarca canvien l’horari d’obertura a partir del 4 d’abril

Des d’ahir dilluns 4 d’abril, l’horari de les deixalleries del Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Oriental ha canviat. És per això que s’informa que la Deixalleria de la Roca, ubicada a Can Borrell, obrirà dins l’horari següent: 
 
- dimarts, de 16 a 19 h; 
- de dimecres a divendres, de 9.30 a 13.30 h i de 16 a 19 h; 
- dissabte, de 9 a 15 h; 
- diumenge, de 9 a 14.30 h. 
 
Durant tot el mes d’agost obrirà dimarts de 14 a 19 h, i de dimecres a diumenge de 9 a 14 hores.
Per altra banda, estarà tancada els dies de festa oficials i locals del municipi, i també l'1 de maig, l'11 de setembre i el 25 de desembre.
 
 
El servei de Deixalleria municipal permet millorar la recollida selectiva de residus i facilitar als ciutadans l’eliminació d’aquests. A la deixalleria es poden portar els següents residus: paper i cartró, vidre, envasos i plàstics, piles, bateries, olis vegetals i minerals, fluorescents, dissolvents, runes, roba, residus vegetals, fustes, mobles, electrodomèstics, ferralla, pintures i vernissos... 

És un servei adreçat exclusivament a particulars (no es pot fer servir per residus industrials...). El volum per aportació permès és el que cap, aproximadament, al maleter d'un vehicle particular.