Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Promoció econòmica FUE a la Roca del Vallès
FUE a la Roca del Vallès
 

La Roca és un dels 767 ajuntaments catalans que disposa de Seu Electrònica per tramitar activitats empresarials 


Aquell que iniciï un negoci o activitat i que hagi de fer tràmits amb l'Ajuntament ho podrà fer a través d'internet
 
La Roca del Vallès disposa dels tràmits electrònics per iniciar la tramitació d’activitats empresarials, en el marc de la Finestra única Empresarial (FUE). La Finestra Única Empresarial és un recurs en línia que té per objectiu facilitar l’activitat econòmica a partir de la simplificació i centralització dels serveis i tràmits adreçats a les empreses. La plataforma permet realitzar tràmits i gestions a través d’Internet amb la mateixa validesa legal que la tramitació presencial a l’OAC.
De fet, des de l’entrada en vigor el passat 13 d’agost de la Llei 16/2015, de simplificació de l’activitat administrativa de l’Administració de la Generalitat i dels governs locals de Catalunya i d’impuls de l’activitat econòmica, el Consorci AOC, del qual La Roca és membre, ha ofert als ajuntaments tots els elements necessaris per a poder complir amb tots els requisits per esdevenir municipi FUE mitjançant el servei FUE Local i e-TRAM.

A continuació mostrem un mapa amb l’estat actual de desplegament del servei FUE Local al territori català, on podreu observar que la Roca és un dels municipis proactius.