Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Benestar Social Col·laboració amb l'obra social "la Caixa"
Col·laboració amb l'obra social "la Caixa"

Un acord de col•laboració entre l’Ajuntament i l’Obra Social “la Caixa” desenvolupa un projecte per prevenir situacions de risc social que permetrà augmentar el rati de cobertura per a famílies i persones beneficiàries a la Roca del Vallès.


El passat dijous 29 de novembre l’alcalde Rafael Ros, Montserrat Ametller, regidora de Benestar i Família, Manel Mora, director d’àrea de negoci de “La Caixa” al Vallès Nord, i Josep Morató, director de l’oficina de “la Caixa” a la Roca, van renovar per segon any consecutiu un acord de col•laboració equivalent a 7000 € entre les dues entitats amb l’objectiu de prevenir situacions de risc social a famílies del municipi.
Aquesta col•laboració ha permès un augment en l’atorgament de prestacions econòmiques respecte l’any 2009 i 2010 (de 77 i 102 famílies ateses l’any 2009 i 2010 s’ha passat a 104 l’any 2011). La donació realitzada per l’Obra Social “la Caixa”, ha permès ampliar el rati de cobertura de necessitats bàsiques de 20 famílies i 69 persones més (d’un total de 104 i 371 respectivament l’any 2011).