Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Serveis / Equipaments

Equipaments (22) Serveis (17)

L'Actualitat

al teu correu
Envia'ns el teu correu-e per a estar informat de totes les notícies i activitats de la Roca
Visc a la Roca Notícies Medi ambient."Qui embruta sense necessitat, perd per obligació"
Medi ambient."Qui embruta sense necessitat, perd per obligació"
divendres, 9 de març de 2012 18:48

L’Ajuntament de La Roca del Vallès posa en marxa una nova campanya de civisme amb el lema “Qui embruta sense necessitat, perd per obligació"
amb els objectius de millorar el comportament cívic dels ciutadanas i millorar la resposta municipal davantd'actituds d'incivisme.
Per tal de controlar la creixent despesa generada per la recollida de residus, s’ha decidit prendre les mesures adients mitjançant  la conscienciació ciutadana.
Així, s’imprimirà un adhesiu per col.locar en tots els voluminosos abandonats a la via pública fora de data, ja que es un fet que es repeteix sovint i comporta una despesa extra per l’ajuntament i per tant per a tots.
El adhesiu avisarà de la infracció i  informarà del dia de recollida d’aquests residus, tant voluminosos com sòlids i/o perillosos, per tal que siguem conscients del perill i la despesa que comporta l’abandonament indiscriminat al carrer.
Recordar que per aquests tipus de residus l'Ajuntament posa a disposició dels ciutadans un sistema de recollida concertada en els 2on. i 4art. dijous de cada mes.