Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Serveis / Equipaments

Equipaments (22) Serveis (17)

L'Actualitat

al teu correu
Envia'ns el teu correu-e per a estar informat de totes les notícies i activitats de la Roca
Visc a la Roca Notícies Èxit d’assistència a les diferents activitats de la Setmana de la Dona
Èxit d’assistència a les diferents activitats de la Setmana de la Dona
dijous, 8 de març de 2012 18:35

El bon temps va acompanyar durant tot el cap de setmana als distints actes que van tenir lloc a l’aire lliure com són la marxa organitzada per el club ciclista La Torreta Bike amb mes de 150 dones vingudes de diferents punts de Catalunya i 70 voluntaris per gaudir d'aquesta gran festa de la BTT femenina.


Un total de 29 fèmines (14 mares i 15 jugadores infantils) han participat en els Partits de Bàsquet Mares vs Filles d'enguany. De nou, ha estat un èxit de participació i una festa de l'esport.
El concurs de pastissos va ser força concorregut en l'espai del mercat de La Torreta, on s'hi van presentar 8 pastissos que van votar unes 40 persones, i unes 15 assistents van seguir la xerrada del voluntariat amb gran interès.
En tots els actes els/les organitzadors/es i participants en fan una valoració molt positiva i amb moltes ganes de consolidar un any més les activitats.
El taller de defensa peronal que es va fer diamrts a La Torreta va tenir 15 participants.
Així doncs, en tots els actes organitzats fins avui, tant participants com organitzadors fan una valoració molt positiva del viscut, i manifesten les ganes de consolidar un any més les activitats.