Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Les escoles bressol municipals ofereixen una jornada de portes obertes

L’EBM Les Orenetes obrirà les seves portes el 3 d’abril; mentre que l’11 d’abril serà el torn per a l’EBM la Torreta. Del 13 al 24 de maig es podran presentar a l’Ajuntament les sol·licituds de preinscripció.

Les escoles bressol municipals de la Roca del Vallès i de la Torreta obriran les seves portes aquest mes d’abril per a donar l'oportunitat a les famílies de visitar els equipaments, conèixer els projectes educatius i resoldre tots els dubtes que puguin tenir abans de les preinscripcions per al curs 2019-2020, que es realitzaran del 13 al 24 de maig a l’Ajuntament.

El primer centre en organitzar la jornada de portes obertes serà l’EBM Les Orenetes (c/del Bosc, 32), el dimecres 3 d’abril a partir de les 18 h. Per a més informació, podeu trucar al telèfon 93 842 40 65 o consultar el web www.ebmlesorenetes.cat.

I el dijous 11 d’abril, l’EBM la Torreta (c/ Canàries, 12) agafarà el relleu amb una jornada de portes obertes des de les 17:30 h. fins a les 20:30 h. Per a més informació, podeu trucar al telèfon 93 870 40 25 o enviar un correu electrònic a l’adreça Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .

L’Ajuntament, a través de la Regidoria d’Educació, convida a les famílies a participar de la jornada de portes obertes que ofereixen ambdós centres; i que se sumen a les realitzades durant el mes de març a l’Escola Mogent, l’Escola Pilar Mestres-Jaume Torrens, Escola la Torreta, Escola de Santa Agnès de Malanyanes i l’INS la Roca.