Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

El Centre Cultural de la Roca acull una exposició sobre consum responsable

La mostra, que es pot visitar fins al 5 d’abril al vestíbul de l’equipament, proporciona la informació i les eines necessàries per a consumir responsablement.

 

L’exposició itinerant ‘Consum. Com som? Depèn de tu, depèn de tots’ impulsada per l’Àrea de Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona –amb la col·laboració de la Regidoria de Consum de l’Ajuntament- visita aquests dies la Roca del Vallès amb l’objectiu d’oferir als veïns i veïnes del municipi un espai de reflexió sobre el seu paper com a persones consumidores dins la societat i promoure actituds més actives, crítiques i conscients respecte el consum.

La mostra, que es pot visitar fins al 5 d’abril al vestíbul del Centre Cultural de la Roca, s'estructura en quatre grans blocs temàtics i planteja als seus visitants, a través de material audiovisual i interactiu, qüestions diverses com: qui vetlla per pels consumidors, quins són els drets dels ciutadans en matèria de consum, quin és el paper de les institucions, o l’etiquetatge dels productes.

Tota la informació sobre l’exposició es pot consultar a través del següent enllaç.