Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Dóna la benvinguda al 2019 amb la Festa de Cap d’Any de la Roca del Vallès

Les entrades per a l’esdeveniment tenen un preu de 20€ i es poden adquirir anticipadament a l’Estanc, a Bdbo i a Akelarre.

Per segon any consecutiu, l’Ajuntament de la Roca del Vallès –a través de la Regidoria de Cultura- ofereix a tots els veïns i veïnes majors de 16 anys una original i divertida Festa de Cap d’Any amb l’objectiu de donar la benvinguda de forma conjunta al nou any.

L’activitat tindrà lloc dilluns 31 de desembre a l’auditori del Centre Cultural de la Roca del Vallès; en una vetllada que estarà amenitzada amb la música de David Loop. Les entrades per a la festa tenen un preu de 20€ i inclouen un total de tres consumicions, el cotilló i l’esmorzar de l’endemà al matí. Els tiquets, a més, ja es poden adquirir de forma anticipada als tres punts de venda habilitats pel consistori: l’Estanc, Bdbo i Akelarre.

Xavier del Villar, regidor de Cultura, convida els veïns i veïnes a gaudir de la cita i emmarca l’organització d’aquest esdeveniment en la voluntat de l’Ajuntament “d’oferir una oferta lúdica i festiva de primer nivell al municipi, per tal que ningú s’hagi de desplaçar fora de la vila en una nit tan delicada a les carreteres per a gaudir del Cap d’Any”.