Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

La Biblioteca ofereix un nou servei de lots de llibres

L’equipament segueix apostant per acostar a tots els col·lectius del municipi els beneficis de la lectura.

Aquest curs 2018-2019, la Biblioteca municipal de la Roca del Vallès ofereix als veïns i veïnes un nou servei dirigit, principalment, als quatre centres educatius del municipi i a totes aquelles associacions que treballen directament amb infants; com ara casals o esplais.

La nova prestació, que rep el nom de ‘Lots de llibres a la carta’, consisteix en la preparació de lots de llibres sobre un tema o gènere específic per a ser treballats a classe i com a suport per a exposicions, projectes escolars i treballs als casals i esplais. Així, entre les diferents temàtiques hi ha: terror, aventura, còmics, història, idiomes...

Nova edició del ‘Viu la lectura’

Mentrestant, la Biblioteca també ha iniciat un curs més el projecte ‘Viu la lectura’ que convida als usuaris a participat un dilluns al mes, a partir de les 20 h., de sessions per a compartir lectures moderades per l’escriptora terrassenca Alícia Gili.

Durant aquest primer trimestre les lectures protagonistes seran ‘Bogeries de Brooklyn’, de Paul Auster; ‘Bilbao-New York- Bilbao’, de Kirmen Uribe; i ‘Els catalans als camps nazis’, de Montserrat Roig.