Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

No et perdis els mesos d'octubre i novembre els dos nous tallers del BiblioLab

El primer taller, titulat ‘3, 2, 1... Propulsió!’, se celebrarà el 15 d’octubre; i el 12 de novembre serà el torn per a la sessió ‘Com és el nostre cor?'.

Aquesta tardor, la Biblioteca municipal de la Roca del Vallès acull dos nous tallers BiblioLab dirigits a nenes i nenes d’entre 7 i 10 anys. Les sessions giren entorn de les ciències experimentals i tenen com a objectiu aprendre aspectes com el significat d’una reacció química, com reaccionen les substàncies...

El primer taller, titulat ‘3, 2, 1... Propulsió!’, se celebrarà el 15 d’octubre (17:30 h.) i durant la sessió els participants podran dissenyar un coet de paper i aprendran a fer-lo volar i a controlar la seva trajectòria.

I el 12 de novembre, a partir de les 17:30 h., serà el torn per al taller ‘Com és el nostre cor?’, que mostrarà als infants el funcionament d'aquest òrgan vital.

BiblioLab és un programa de la Xarxa de Biblioteques Municipals (XBM) que desenvolupa i dóna suport a accions que tenen com a finalitat l’accés al coneixement a través de l’experimentació i metodologies innovadores i creatives en un entorn col·laboratiu obert a la ciutadania.