Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

La Unió Coral Centre i Energia, present al 8è Concurs de Cant Coral de Cançó Mediterrània

Diversos membres de l’entitat roquerola han pres part amb la Chor Singfonia Barcelona d’aquest prestigiós certamen internacional.

 

L’Ajuntament de la Roca del Vallès felicita a l’entitat i als membres de la Unió Coral Centre i Energia que del 12 al 15 de setembre van participar de la vuitena edició del Concurs Internacional de Cant Coral de Cançó Mediterrània celebrat a la població de Lloret de Mar.

El Chor Singfonia Barcelona -compost per diferents cantaires de la Unió Coral Centre i Energia, la Coral Polifònica Sagrada família de Barcelona i l’Orfeó Joventut Terrassenca de Terrassa- va ser un dels grans protagonistes del certamen obtenint el premi de bronze en categoria sènior dins l’apartat Folklore, i el premi d’argent en la categoria sènior dins l’apartat de Música Catalana.

Al concurs hi van prendre part més de 20 corals de diferents països d’Europa; a més d’una coral d’Indonèsia. Xavier del Villar, regidor de Cultura, posa en valor els èxits obtinguts al concurs i explica que “és un orgull poder comptar amb associacions com la Unió Coral Centre i Energia que són veritables ambaixadors del nostre poble arreu del territori i que duen a terme una tasca ingent en la formació i en la promoció de la cultura del nostre poble”.