Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

La Roca converteix la Festa Major 2018 en un nou èxit popular

L’Ajuntament agraeix la implicació dels veïns i veïnes i posa en valor la col·laboració de les entitats locals en l’organització d’aquesta festivitat que, un any més, ha omplert els carrers i places de la vila d’emoció, color i diversió.

 

El castell de focs artificials a l’Espai Font de la Salut va posar el punt i final, dimarts 11 de setembre a la nit, a la Festa Major d’aquest any 2018. Enrere queden ja cinc intensos i emotius dies de festivitat plens d’activitats lúdiques i culturals per a totes les edats i que han convertit la festivitat en un nou èxit popular.

Així, amb les festes majors de la Torreta al mes de juliol, de Santa Agnès de Malanyanes al mes d’agost i amb la #FMlaRoca18 encara ben viva al record, la Roca del Vallès acomiada les setmanes més festives de l’any amb una valoració molt positiva per part dels organitzadors i amb l’objectiu de seguir potenciant i dotant de contingut les properes festivitats locals.

Xavier del Villar, regidor de Cultura, explica que “si any rere any les festes majors són un èxit és gràcies al compromís i al dinamisme dels nostres veïns, veïnes i entitats”. En aquesta línia, del Villar afegeix que “des de l’Ajuntament seguirem apostant com fins ara per incentivar la participació ciutadana i del teixit associatiu en la definició de la programació de la Festa Major per fer d’aquesta jornada una veritable festa popular”.

Un inici passat per aigua

La #FMlaRoca18 va començar divendres 7 de setembre amb la pluja com a convidada sorpresa de la jornada. El mal temps, doncs, va obligar a modificar alguns dels primers actes previstos. Amb tot, el bon temps es va acabar imposant i els roquerols i roqueroles van poder gaudir amb normalitat de la Festa Major.

La cultura, la tradició i la diversió omplen els carrers de la vila

Malgrat que l’amenaça de pluja va estar ben latent al llarg de la Festa Major 2018, el programa d’activitats es va poder desenvolupar plenament i els veïns i veïnes van participar activament de múltiples propostes per a tots els públics fins al dimarts 11 de setembre. Així, entre les activitats més destacades d’enguany hi havia concuros gastronòmics, concerts, tallers, tornejos esportius, espectacles, cercaviles, correfocs i balls.

La Diada i la #FMlaRoca18 comparteixen protagonisme

Dilluns 10 i dimarts 11 de setembre, darrers dies de Festa Major, la Diada Nacional de Catalunya i la #FMlaRoca18 es van convertir en les grans protagonistes amb propostes com la Marxa de Torxes, les sardanes, l’ofrena floral i l’acte institucional a la plaça de l’Ajuntament, el ball de Festa Major, la fideuada popular i el castell de focs.

També vam poder gaudir els dies 14 i 15 de setembre amb més propostes

Amb tot, la Festa Major de la Roca tenia reservades pels dies 14 i 15 de setembre les darreres activitats del programa d’enguany: la xerrada ‘El Castell de la Roca’ i una jornada lúdica cultural a Can Marigó.