Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Vuit colles participaran a la XXVIII Trobada de Gegants de La Roca

El diumenge 2 de setembre els carrers del nucli antic veuran ballar gegants i capgrossos com a preludi de la Festa Major

 

Arriba la XXVIII Trobada i Cercavila de Gegants de La Roca del Vallès, un esdeveniment singular amb vuit colles convidades que ompliran els carrers del nucli antic de cultura popular tradicional. Enguany la trobada es farà el diumenge 2 de setembre, erigint-se en magnífic preludi de la Festa Major, que tindrà lloc la següent setmana. Com sempre, la Colla de Geganters de la Roca organitza la trobada.

El programa de la jornada s’iniciarà a les 11h amb la plantada dels gegants a la plaça de l’Ajuntament, el moment ideal perquè petits i grans admirin les figures que en poca estona dansaran sense parar. A dos quarts de dotze començarà la cercavila, que farà el següent recorregut: Plaça Ajuntament, c. Catalunya, c. De Dalt, c. Pau Claris, c. Major, rambla Mestre Jaume Torrents, Plaça de l’Era, c. Catalunya i plaça Can Torrents.

Finalment, a les 13h tots els gegants i capgrossos es reuniran a la plaça de Can Torrents per realitzar els balls. La trobada comptarà amb les colles convidades de Moià, el Masnou, l’Esquirol, Benicarló, Manresa, Sagrada Família, Les Franqueses i Òrrius.