Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

VI Fira de Nadal

La Roca del Vallès celebra la VI Fira de Nadal el cap de setmana 15 i 16 de desembre.


Enguany hi haurà més de quaranta parades d’artesania, alimentació i productes típics nadalencs ubicades a la Rambla Mestre Torrents i al carrer Espronceda. L’horari de la fira serà de 10.00 a 14.00h.
Al llarg dels dos matins la Fira estarà acompanyada de diferents actes festius, culturals i lúdics. Dissabte podrem gaudir d’un taller de castellers per a grans i petits, a càrrec de la colla castellera Xics de Granollers, batukada a càrrec del grup Mushow, organitzada per l’entitat Junts Podem. d’una xocalatada per a tothom, exhibició de tallada de tions, exhibició de dansa del ventre i taller de maquillatge pels més menuts. Diumenge es podran fer passejades amb carro, a càrrec del grup Arriers de La Roca i a les 12 del migdia es prsentarà l’avantprojecte del portal comercial de la Roca a la Sala de Plens de l’Ajuntament.
A més a més, durant tot el cap de setmana es faran tallades de tions artesanals, entre d’altre actuacions i activitats pels visitants.
Podeu trobar tota la informació detallada al programa d’activitats: http://laroca.cat/documents/programaFiraNadal2012.pdf